Activiteiten. Voor iedereen.

We hebben een breed aanbod van activiteiten voor de hele wijk: bezoek een viering of huisgroep, loop mee met een wandelgroep voor vrouwen, schuif aan bij een maaltijd of help mee bij een kinderactiviteit.

blauwe cirkel
oranje cirkel GIS nieuw
groene cirkel

Waar wil je meedoen?

Ik wil leren geloven

Ik zoek ontmoeting

Ik heb hulp nodig

Ik wil meehelpen

Samen leren geloven

In het cluster Kerk oefenen we samen in leren geloven: dit is het kloppend hart van pioniersplek Geloven in BoTu. Het is de plek waar mensen elkaar en God ontmoeten.

Dat kan in de huisgroepen, de vieringen op zondag of één van de andere activiteiten.

Ontmoeten en delen

In cluster Samen staat gelijkwaardige ontmoeting centraal. In deze activiteiten zoeken we verdieping in de sociale contacten tussen wijkbewoners en organisaties. We organiseren sociaal-culturele activiteiten waar wijkbewoners en gemeenteleden elkaar als gelijke vinden. Oja, kijk ook eens op Campus Spangen.

Helpen waar dat kan

In het cluster Hulp bieden we een breed aanbod van hulp voor mensen die geen helper hebben. Soms gaat het om individuele ondersteuning, soms verwijzen we door naar andere instanties. Ook bestaat de hulp uit het aanbieden van activiteiten of het bieden van een netwerk.

Geloven in Spangen - Ik wil meehelpen

Iedereen doet mee

Kun je goed koken? Vind je het leuk om met kinderen te werken? Ben je goed in administratief werk of krijg je energie van gewoon lekker bezig zijn? Bij Geloven in BoTu is iedereen welkom om mee te doen. We werken niet vóór, maar met mensen. Wil je meewerken aan meer leven in de wijk Bospolder-Tussendijken? 

Blijf op de hoogte

We verzamelen regelmatig verhalen uit BoTu die ons inspireren. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

oranje cirkel GIS nieuw
groene cirkel
Scroll naar boven